laatste update: 15.12.2018 07:23
volgende update: 15.12.2018 10:20

WXSIM weersverwachting voor: Assen

Vandaag


18
20% Vannacht

-1°

24
50% Zondag


14
30% Zondag
nacht


12
30% Maandag


12
Maandag
nacht


9
Dinsdag


11
20% Dinsdag
nacht


20
40% Woensdag


18
Woensdag
nacht


9
Temp./Neersl./Luchtdr.SneeuwhoogteOnweer/Dauwp. Zonkr./UV Max/min temp.
Overzicht Verwachting per 3 uur Gedetailleerd 48 uur Gras & Grond
  Condities Temperatuur Wind Neerslag UV Index Beschrijving en uitleg
Vandaag
18
  Gedeeltelijk tot overwegend bewolkt in de morgen, overgaand in zonnig in de middag.
Vannacht
-1°
24
<2 mm
Kans op neerslag: 20%
Gedeeltelijk bewolkt in de avond, overgaand in overwegend bewolkt tot bewolkt na middernacht, met hier en daar aanvriezende mist of dauw. Een kleine kans op sneeuw na middernacht. Veel wind. Gevoelstemperatuur gelijk aan -7.
Sneeuw ophoping minder dan 1 cm.
Zondag
14
<2 mm
Kans op neerslag: 50%
Dichte bewolking in de morgen, overgaand in overwegend bewolkt tot bewolkt in de middag. Gedeeltelijk lichte nevel of mist in de middag. Een kans op een mix van regen en sneeuw in de morgen, dan een kleine kans op een mix van regen en sneeuw in de middag. Gevoelstemperatuur varierend van -5 tot 0.
Geen sneeuw ophoping verwacht.
Zondag nacht
12
<2 mm
Kans op neerslag: 30%
Overwegend bewolkt in de avond, overgaand in dichte bewolking na middernacht. Gedeeltelijk lichte nevel of mist. Een kans op regen.
Maandag
12
<2 mm
Kans op neerslag: 30%
Dichte bewolking in de morgen, overgaand in bewolkt in de middag. Gedeeltelijk lichte nevel of mist. Een kans op regen in de morgen, dan een kleine kans op regen in de middag.
Maandag nacht
9
  Overwegend helder tot gedeeltelijk bewolkt. Lichte tot matige nevel of mist in de avond, dan gedeeltelijk lichte nevel of mist na middernacht.
Dinsdag
11
  Overwegend zonnig in de morgen, overgaand in gedeeltelijk bewolkt in de middag. Gedeeltelijk lichte nevel of mist in de morgen.
Dinsdag nacht
20
<2 mm
Kans op neerslag: 20%
Gedeeltelijk bewolkt in de avond, overgaand in overwegend bewolkt tot bewolkt na middernacht. Een kleine kans op regen na middernacht. Gevoelstemperatuur varierend van -4 tot -1.
Woensdag
18
<2 mm
Kans op neerslag: 40%
Dichte bewolking in de morgen, overgaand in overwegend bewolkt in de middag. Gedeeltelijk lichte nevel of mist. Een kans op regen in de morgen, dan een kleine kans op regen in de middag.
Woensdag nacht
9
  Bewolkt. Gedeeltelijk lichte nevel of mist in de avond.
Donderdag
9
  Gedeeltelijk tot overwegend bewolkt in de morgen, overgaand in zonnig in de middag. Gedeeltelijk lichte nevel of mist in de morgen, dan lichte tot matige nevel of mist in de middag.
Donderdag nacht
11
  Helder in de avond, overgaand in gedeeltelijk bewolkt na middernacht, met verspreid lichte aanvriezende mist of dauw mogelijk. Lichte tot matige nevel of mist in de avond. Gevoelstemperatuur varierend van -4 tot 1.
Vrijdag
27
5 mm
Kans op neerslag: 60%
Overwegend bewolkt tot bewolkt in de morgen, overgaand in dichte bewolking in de middag. Een kleine kans op regen in de morgen, dan een kans op regen in de middag. Veel wind.
Vrijdag nacht
16
<2 mm
Kans op neerslag: 40%
Bewolkt. Gedeeltelijk lichte nevel of mist in de avond. Een kleine kans op regen in de avond, dan een kans op regen na middernacht.
Beweeg de muis over de waarden voor meer info.

YR.NO-comparedata provided by YR.NO and NRK.
Script by nordicweather.net.
Powered by WXSIM.
Hieronder zie je de meerdaagse weersverwachting voor de komende 7 dagen en nachten, opgesteld door Weerstation Assen. Het weerbericht komt tot stand door gebruikmaking van data van METAR`s, FSU Buoy, ROAB en GFS model data en GFS for advection. De stations die data leveren liggen binnen een straal van maximaal 2000 km van Assen. Deze data wordt door het softwareprogramma WXSIM met de data uit het eigen Davis VP2 weerstation gecombineerd en gegenereerd tot een weersverwachting.

De weersverwachting wordt vernieuwd om 4:00 / 7:00 / 10:00 / 13:00 /16:00 / 19:00 en 22:00 uur en staat ongeveer 10 minuten later op de website.

© 2009 - 2018 Weerstation Assen
alle rechten voorbehouden
www.weerstation-assen.nl

Baseer nooit belangrijke beslissingen op deze of andere weergegevens verkregen via Internet.
Weerstation Assen op Facebook
Weerstation Assen op Twitter