Sneeuw/IJzel/Bevriezing van: 11-12-2017 16:00 tot: 22:59 waarschuwing voor: Sneeuw/IJzel/Bevriezing niveau: Oranje info button
Gladheid door sneeuw, 5-10 cm, lokaal meerGevaar voor gladheid. Grote risico's voor weggebruikers. Pas uw rij- en reisgedrag aan. Houd rekening met langere reistijden op de weg en in het openbaar vervoer. Volg weerberichten en waarschuwingen.


laatste update: 11.12.2017 04:20
volgende update: 11.12.2017 07:20

WXSIM weersverwachting voor: Assen

70% Vandaag


19
80% Vannacht


20
50% Dinsdag


11
Dinsdag
nacht

-2°

19
70% Woensdag


25
50% Woensdag
nacht


18
50% Donderdag


15
70% Donderdag
nacht


22
Vrijdag


15
Vrijdag
nacht


9
Temp./Neersl./Luchtdr.SneeuwhoogteOnweer/Dauwp. Zonkr./UV Max/min temp.
Overzicht Verwachting per 3 uur Gedetailleerd 48 uur Gras & Grond
  Condities Temperatuur Wind Neerslag UV Index Beschrijving en uitleg
Vandaag
19
5 mm
Kans op neerslag: 70%
Gedeeltelijk tot overwegend bewolkt in de morgen, overgaand in dichte bewolking in de middag. Lichte tot matige nevel of mist in de morgen, dan gedeeltelijk lichte nevel of mist in de middag. Kans op sneeuw in de middag. Gevoelstemperatuur varierend van -6 tot -2.
Sneeuw ophoping 2 tot 4 cm.
Vannacht
20
5-10 mm
Kans op neerslag: 80%
Dichte bewolking in de avond, overgaand in bewolkt na middernacht. Gedeeltelijk lichte nevel of mist. Kans op een mix van sneeuw en regen in de avond, dan een kans op een mix van regen en sneeuw na middernacht. Gevoelstemperatuur gelijk aan -5.
Sneeuw ophoping ongeveer 2 cm.
Dinsdag
11
<2 mm
Kans op neerslag: 50%
Dichte bewolking. Gedeeltelijk lichte nevel of mist. Een kans op een mix van regen en sneeuw in de morgen, dan een kleine kans op regen in de middag. Gevoelstemperatuur rond -2.
Geen sneeuw ophoping verwacht.
Dinsdag nacht
-2°
19
  Gedeeltelijk bewolkt in de avond, overgaand in overwegend helder tot gedeeltelijk bewolkt na middernacht. Gedeeltelijk lichte nevel of mist. Koud. Gevoelstemperatuur varierend van -7 tot -2.
Woensdag
25
5 mm
Kans op neerslag: 70%
Dichte bewolking. Gedeeltelijk lichte nevel of mist in de middag. Een kans op een mix van regen en sneeuw in de morgen, dan een kans op een mix van regen en sneeuw in de middag. Veel wind. Gevoelstemperatuur varierend van -6 tot 0.
Geen sneeuw ophoping verwacht.
Woensdag nacht
18
5 mm
Kans op neerslag: 50%
Overwegend bewolkt tot bewolkt. Gedeeltelijk lichte nevel of mist in de avond. Een kans op regen in de avond, dan een kans op een mix van regen en sneeuw na middernacht.
Geen sneeuw ophoping verwacht.
Donderdag
15
<2 mm
Kans op neerslag: 50%
Bewolkt in de morgen, overgaand in overwegend bewolkt tot bewolkt in de middag. Gedeeltelijk lichte nevel of mist in de morgen, dan lichte tot matige nevel of mist in de middag. Een kleine kans op een mix van regen en sneeuw in de morgen, dan een kans op een mix van regen en sneeuw in de middag.
Geen sneeuw ophoping verwacht.
Donderdag nacht
22
5 mm
Kans op neerslag: 70%
Overwegend bewolkt tot bewolkt in de avond, overgaand in dichte bewolking na middernacht. Gedeeltelijk lichte nevel of mist in de avond. Een kans op een mix van regen en sneeuw in de avond, dan een kans op regen na middernacht.
Geen sneeuw ophoping verwacht.
Vrijdag
15
  Overwegend bewolkt tot bewolkt in de morgen, overgaand in overwegend zonnig in de middag. Gedeeltelijk lichte nevel of mist in de morgen, dan lichte tot matige nevel of mist in de middag.
Vrijdag nacht
9
  Overwegend helder in de avond, overgaand in gedeeltelijk bewolkt na middernacht. Lichte tot matige nevel of mist in de avond, dan gedeeltelijk lichte nevel of mist na middernacht.
Zaterdag
9
<2 mm
Kans op neerslag: 30%
Overwegend bewolkt tot bewolkt in de morgen, overgaand in overwegend bewolkt in de middag. Een kans op regen.
Zaterdag nacht
15
<2 mm
Kans op neerslag: 30%
Gedeeltelijk tot overwegend bewolkt in de avond, overgaand in overwegend bewolkt na middernacht. Gedeeltelijk lichte nevel of mist. Een kleine kans op regen in de avond, dan een kans op een mix van regen en sneeuw na middernacht. Gevoelstemperatuur varierend van -3 tot 0.
Geen sneeuw ophoping verwacht.
Zondag
20
<2 mm
Kans op neerslag: 40%
Dichte bewolking in de morgen, overgaand in bewolkt in de middag. Gedeeltelijk lichte nevel of mist in de middag. Een kans op regen.
Zondag nacht
9
  Gedeeltelijk bewolkt in de avond, overgaand in helder na middernacht. Matige nevel of mist in de avond, dan lichte tot matige nevel of mist na middernacht.
Beweeg de muis over de waarden voor meer info.

YR.NO-comparedata provided by YR.NO and NRK.
Script by nordicweather.net.
Powered by WXSIM.
Hieronder zie je de meerdaagse weersverwachting voor de komende 7 dagen en nachten, opgesteld door Weerstation Assen. Het weerbericht komt tot stand door gebruikmaking van data van METAR`s, FSU Buoy, ROAB en GFS model data en GFS for advection. De stations die data leveren liggen binnen een straal van maximaal 2000 km van Assen. Deze data wordt door het softwareprogramma WXSIM met de data uit het eigen Davis VP2 weerstation gecombineerd en gegenereerd tot een weersverwachting.

De weersverwachting wordt vernieuwd om 4:00 / 7:00 / 10:00 / 13:00 /16:00 / 19:00 en 22:00 uur en staat ongeveer 10 minuten later op de website.

© 2009 - 2017 Weerstation Assen
alle rechten voorbehouden
www.weerstation-assen.nl

Baseer nooit belangrijke beslissingen op deze of andere weergegevens verkregen via Internet.
WeBBuddy Website Monitor
Weerstation Assen op Facebook
Weerstation Assen op Twitter